spot_imgspot_img
AcasăDiverseMiercuri, 19 IUNIE 2024 se colectează PUBELA GALBENĂ pentru deșeurile reciclabile din...
spot_img

Articole noi

Miercuri, 19 IUNIE 2024 se colectează PUBELA GALBENĂ pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal în Municipiul Bistrița și în localitățile componente CU EXCEPȚIA CARTIER UNIREA!

În Cartier Unirea, pubela galbenă se va colecta miercuri 26 IUNIE 2024! S-a făcut această modificare în programul de colectare pentru a îmbunătăți serviciile de colectare a deșeurilor reciclabile! Cartierul Unirea începe de la străzile Agrișului – Zmeurei – Strugurașului – Izvorul Rece – Ulmului – Valea Rusului – Emil Rebreanu.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă – operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 19 IUNIE 2024 și acești recipienți odată cu pubela galbenă.

Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă), deoarece operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal. De asemenea, va rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele, fiecare fracție de deșeuri reciclabile având programul ei de colectare.

Dacă vrei să afli calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din județul Bistrița-Năsăud, te rugăm să accesezi www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata