spot_imgspot_img
AcasăMondenCumpara sampoane profesionale pentru tipul tau de par
spot_img

Articole noi

Cumpara sampoane profesionale pentru tipul tau de par

Daca ai parul deteriorat, despicat sau care tinde sa se usuce, ar trebui sa folosesti sampoane profesionale, blande care ingrijesc parul atunci cand il speli. Sampoanele profesionale curata la fel ca toate celelalte, dar in plus ingrijesc parul si il hidrateaza. Aceste produse profesionale contin un numar mare de ingrediente, rezolva multe probleme cu parul si scalpul, si asa se deosebesc de sampoanele obisnuite. Cu toate acestea, sampoanele profesionale necesita ingrijire in manipulare, deoarece ai tendinta de a exagera cu cantitatea. Mai mult, pentru fiecare tip de par sunt concepute diferite sampoane profesionale, pe care ar trebui sa le iei in considerare la alegerea lor. Exista patru tipuri principale de par: normal, uscat, gras si combinat si de asemenea, sampoane profesionale pentru par normal, uscat, gras si mixt. 

Sampoane profesionale pentru par normal

Acest tip de par nu este greu de recunoscut. In primul rand, cu siguranta nu vei intampina problema spalatului de dimineata, iar seara este deja murdar. De regula, parul normal devine gras abia in a treia zi dupa spalare. Un astfel de par are o stralucire sanatoasa, nu se incurca atunci cand este pieptanat, are splendoare medie si este usor de coafat. Daca ai un tip de par normal, atunci alege sampoane profesionale pentru par normal din magazinul online beautyoneshop.ro.

Sampoane profesionale pentru par fin

Un astfel de par, este cel mai adesea subtire si fara viata. De regula, poate ramane curat pana la 5-6 zile. Este greu de pieptanat, greu de coafat si foarte des electrificat. Daca alegi produsele de ingrijire gresite, atunci scalpul se va caracteriza prin mancarime, iritatie si matreata. Parul fin necesita o atentie speciala si, prin urmare, este indicat sa alegi sampoane profesionale pentru par fin si uscat.

Sampoane profesionale pentru par gras

Un astfel de par devine rapid uleios, datorita faptului ca scalpul secreta o cantitate excesiva de sebum. Ca urmare, parul trebuie spalat din nou pana la sfarsitul primei zile. Acest tip de par nu este predispus la despicare, este putin electrizat, dar poate fi caracterizat prin caderea crescuta. Motivele pentru un par gras pot fi o predispozitie genetica, modificari ale fondului hormonal si ingrijire necorespunzatoare. De aceea ai nevoie de sampoane profesionale pentru par gras.

Sampoane profesionale pentru par mixt

Se poate spune ca acest tip de par combina semnele a doua probleme deodata: gras si uscat. Tipurile de par combinat sunt grase la radacini si uscate la varfuri. Un astfel de par trebuie spalat deja in a doua sau a treia zi, dar in acelasi timp, varfurile devin electrizate si despicate. Acest tip de par are nevoie de nutritie activa si hidratare, deoarece gradul de grasime mare poate masca deshidratarea. In magazinul online beautyoneshop.ro exista si sampoane profesionale pentru par mixt.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata