spot_imgspot_img
AcasăEconomicExistă motive pentru o companie să rămână la abonament?
spot_img

Articole noi

Există motive pentru o companie să rămână la abonament?

Mai există oare vreun motiv pentru o companie să rămână cu abonamente business?

Abonamentele business aparțin trecutului, astăzi există platforme online care pot să ajute companiile să reducă costurile prin intermediul managementului de cartele PrePay. Dar cum e posibil ca o companie care are poate peste 50 de telefoane mobile să folosească PrePay? Ei bine, este posibil prin intermediul re-incarcare.ro, un portal care vine pe piață cu un servicii revoluționare numite reîncărcare programată și reîncărcare cu plata la factură pe care le vom prezenta aici. 

Așadar, indiferent câte telefoane mobile deține o companie, acestea pot fi reîncărcate automat prin intermediul re-incarcare.ro, în baza unui tabel de comandă trimis spre portal. Nu trebuie să stea nimeni din companie 4 ceasuri să reîncarce manual 50 de telefoane mobile. Aceste procese se pot programa și se poate astfel folosi cartela PrePay în regim de abonament. În acest mod, telefoanele mobile nu vor intra sub pericolul de a rămâne fără beneficii niciodată. 

În linii mari, atât timp cât companiile pot să folosească cartele PrePay în sistem de abonament, ce nevoie mai au de abonamente business, care sunt infinit mai costisitoare decât o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom. Serviciul de reîncărcare programată este valabil de luni până duminică între orele 8 – 24 iar timpul de reacție de la plasarea comenzii este de maxim 10 minute. De asemenea, pentru companiile care nu mai apelat la acest tip de serviciu se oferă asistență la plasarea optimă a comenzilor, iar partea cea mai bună este că serviciul este unul 100% gratuit. Nu se percep taxe sau comisioane suplimentare iar prețurile reîncărcărilor sunt aceleași cu cele oferite de operatori. 

reincarcare cartela prepay

Mai există și alte avantaje pe care o companie le are dacă apelează la serviciile re-incarcare.ro:

  • Portalul menține standardul înalt de confidențialitate legat de datele pe care le reține în scopul desfășurării activității de comerț. Cunoaștem cu toții faptul că în ziua de azi, unele date confidențiale ale companiilor ajung peste tot din pricina lipsei de respect în relația de parteneriat. Ei bine, re-incarcare.ro este un portal cu multă vechime în spate, iar acest lucru îi garantează oarecum seriozitatea pe piață. 
  • Se pot reîncărca toată gama de cartele PrePay în același timp, de la Orange, Vodafone sau Telekom, ceea ce garantează rapiditatea serviciului, fiind necesară plasarea unei singure comenzi pe site, nu câte una separată pentru fiecare operator de telefonie mobilă în parte. Este un tip de automatizare care poate garanta zeci de reîncărcări simultane indiferent de operator într-un timp efectiv scurt. 

Având în vedere aceste aspecte, nu mai există nici un motiv pentru ca o companie să continue să plătească abonamente business, care nu au foarte multe beneficii suplimentare față de cartelele PrePay. De multe ori nici în cazul cartelelor PrePay nu mai contează prea mult beneficiile pentru că în ziua de astăzi telecomunicațiile s-au mutat online prin intermediul WhatsApp sau alte aplicații de mesagerie instant. Bătălia, dacă o putem numi așa, se dă astăzi pe cantitatea de internet oferită prin extraopțiuni, iar ca o comparație între abonament și cartela Orange, nu diferă foarte mult. 

De asemenea, renunțarea la abonamentele business este și o decizie foarte bună de reducere a costurilor. Întreaga țară trece în aceste momente prin criză financiară chiar dacă nu este una oficială. Banii sunt mai puțini pentru toată lumea și este un moment mai mult decât benefic pentru reducerile de costuri. În funcție de numărul telefoanelor mobile din companie este mai mult decât evident faptul că reducerea de costuri ar putea fi semnificativă, discutăm despre niște bani care ar putea fi reinvestiți în campanii de marketing sau orice altă metodă de creștere directă a vânzărilor. 

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata