Tinu Grapini și Ioan Scridonesi, jumuliți de pene în instanță. Legea e de partea MIS GRUP și obligă Rodna și Poiana Ilvei să-și achite datoriile

0
172

Pe fondul neplății mai mutor lucrări pe care le-a executat și le execută societatea MIS GRUP în Rodna și în Poiana Ilvei, instanța a decis că cele două primării trebuie să achite sumele pe care le datorează.

Din partea contractantului MIS GRUP urmează ajustarea, adică un alt proces în care Primăria Rodna pierde, pentru că trebuie să plătească materialele și alte lucruri stabilite deja în contract conform ajustării prețurilor. O păsărică ne-a șoptit că deja Grapini s-a bătut cu pumnul în piept că el nu plătește nimic, însă va trebui instanța să se pronunțe.

Cum am spus, cel care s-a umflat cel mai tare în pene a fost Tinu Grapini, despre care vă spuneam acum ceva zile că e cel mai cel smardoi și n-are de plătit decât vreo 7 miliarde. O sumă prea mare, la fel cum e pălăria de primar pentru dânsul.

Nu se știe acum cât e de macho acest Mohandas Ghandi al politicii publice locale, când după toată zbâțâirea lui în presă sau pe unde mai era invitat și se plângea de relele tratamente și chinul prin care trece, știe că are de plătit de o să-i ardă vreo patru ani popoul, dacă-l mai aleg rodnenii primar. Tocmai cetățenilor din Rodna le spunea, așa, cu obrazul gros, că va fi anulată executarea silită în instanță, în procesul de azi.

Oamenii tari de la munte simt omul slab și moale ca aerul de câmpie, deci nu mai ține mult cu prosteala și cu batjocura.

Cu atitudinea asta de golan din Taberei nu prea poți câștiga inimi sau nu poți să-ți ștanțezi în frunte treaba aia cu #FapteNuVorbe. E și Tinuț un om al faptelor, atât cât știe și poate el. Pentru el.

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.