spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Se întrerupe apa potabilă azi, pe strada Soarelui și Ioan Pop...
spot_img

Articole noi

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă azi, pe strada Soarelui și Ioan Pop Reteganul din Bistrița

Se întrerupe apa potabilă astăzi, 3 mai 2023, pe strada Soarelui și Ioan Pop Reteganul din Bistrița, anunță Aquabis. În zonă sunt necesare lucrări de remediere.

În vederea efectuării unor lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile, astăzi  03 mai 2023, între orele 10.30 – 16.00 (estimativ) în Bistrița, pe str. Ioan Pop Reteganul (Parțial).

Între orele 12.45 – 16.00 (estimativ) se întrerupe apa potabilă pe str. Soarelui și străzile adiacente din Bistrița.

Între orele 19:30 – 22:00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în Maieru, pe str. Principală – parțial.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata