spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Străzi din Sângeorz Băi, fără apă potabilă mâine, 20 aprilie. Avarie,...
spot_img

Articole noi

Aquabis: Străzi din Sângeorz Băi, fără apă potabilă mâine, 20 aprilie. Avarie, în Rusu Bârgăului și Valea Poieni

Câteva străzi din Sângeorz Băi rămân fără apă potabilă mâine, 20 aprilie, anunță Aquabis. Astăzi se întrerupe apa în Rusu Bârgăului și Valea Poieni. 

În vederea cuplării de la rețeaua veche de alimentare cu apa la nouă rețea de alimentare cu apă, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile mâine, 20 aprilie 2023, începând cu ora 07.00 până la ora 18.00 (estimativ) în localitatea Sângeorz Băi.

Vor fi afectate străzile Perșa, Dealul Varului, După Borcut, Valea Mihuței,Valea Negrăi – total și pe strada Izvoarelor – parțial.

Astăzi, 19 aprilie 2023, se întrerupe total apa potabilă începând cu orele 11.00, până la ora 14:00, în localitatea Rusu Bârgăului și Valea Poieni.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata