spot_imgspot_img
AcasăEditorialAzi: viceprimarul Hangan.
spot_img

Articole noi

Azi: viceprimarul Hangan.

Astăzi, coborâm ştacheta funcției până la rangul de viceprimar cu reale tendințe de a transforma flatulența în viziune edilitară. Sorin Hangan. Aoleu scuze, este si președintele PNL pe municipiu.

Viceprimarul Bistriței nu este, aşa cum s-ar putea crede, un lingău al liberalismului. Pupincurismul de partid a fost transformat într-o formă nedefinită de artă, o îmbinare perfectă de exerciții pe coate şi genunchi şi ascultare de jupân. Recte, de Turc. Sorin Hangan este ceea ce s-ar putea numi un fan declarat al abandonului de conştiință, fapt reflectat prin puparea mâinii celui care l-a făcut viceprimar. Nimeni altul decât preşedintele PNL BN şi primar al Bistriței.

Astfel, SUBprimarul, dacă ne permiteți termenul, face notă discordantă cu cei care se închină lui Ioan Turc. El chiar se spovedeşte asiduu sub patrafir, aşa cum prevăd normele de conviețuire liberale autentice, reiterate și la Congresul PNL, când delegația de la Bistrița-Năsăud a surprins cu hit-urile „Huooo!” și „Hoții, hoții”.

Dacă Ioan Turc se autostimulează asiduu pe facebook, iată că şi Sorin Hangan face acelaşi lucru când și când, dar cu talentul unui narcisist care probează rujul pupând oglinda edilitară. Cetățenii Bistriței, vajnici continuatori ai tradițiilor rurale, se văd în postura în care, ca om simplu şi decent îmbrăcat în anonimatul oraşului, trebuie să-și ia cizmele în picioare.

Este conceptul civilizației de mahala, gen Groapa lui Eugen Barbu, și este apărat de viceprimar cu emfaza celui care se pricepe să bărbierească oaia.

Bineînțeles, această nouă metodă publicitară pentru campania electorală din 2024 se transmite pe facebook. Sorin are fotograf la comun cu Turc, deși cândva, prin 2019, i-ar fi trebuit unul personal care să imortalizeze un moment de dragoste. Atunci, jupânul Turc l-a bruscat, l-a lipit de un zid în Piața Mică, i-a zis ceva de dulce și i-a dat drumul cu speranța unei lecții de liberalism care să-i intre bine-n cap. Hangan a vrut să se răzbune conform doctrinei și a căutat o agenție de detectivi care să-l surprindă pe Turc în tandrețuri cu Bachus. N-a fost să fie, lucrurile s-au precipitat, iar Hangan a ajuns la concluzia: mai bine tac, poate mă aleg și eu cu ceva. A ajuns viceprimar.

Nu înainte ca să-l aranjeze și pe fratele său pe un post eligibil de bugetar, așa cum se procedează în liberalismul de rit nou. Păi ce, PSD n-a făcut la fel?

Astfel, fratele lui Sorin Hangan, Ionel, a plecat trei luni la Primăria Chiochiș ca să poată deveni funcționar public. Ce a făcut pe-acolo nu știe nimeni, probabil nici măcar primarul liberal Silasi, dar știm cu siguranță că apoi a aterizat la Finanțe unde liberala, normal, Dorina Sanda Cicioc l-a lăsat să se ocupe cu jocurile de noroc. Iar jocurile de noroc, din câte știm, nu sunt gratis.

Regulile nu se schimbă în politică precum ciorapii din sandale, dar acum, în virtutea liberalismului din Bistrița-Năsăud poate se vor schimba și chiloții. Lui Sorin Hangan îi plăcea cum sună „prin noi înșine”. Frumos si miroase a bani. A bugetar.

Fotografiile lui Sorin Hangan alături de Ioan Turc arată că viceprimarul nu doarme în papuci de plastic. El este preocupat de cum ar putea să câştige notorietate din postări oficiale pe facebook care să arate că este pregătit de laude şi peste un an la judecata electorală.

Faza cu probarea rujului pe oglinda din baie…a fost depăşită. Acum Hangan îşi încordează bicepşii. Principalii muşchi ce întruchipează cei trei ” P”. Putere, potență şi primărie.

Noi avem altă părere. Când te duci la sală, antrenorul îți explică foarte clar că singurii muşchi ce nu pot fi lucrați sunt muşchii cavernoşi şi sacul adiacent. De ce insistă Sorin Hangan? Conform bârfelor din târgul cu gropi, cică Turc l-ar fi dus în biserică să-i jure credință. Dacă a jurat, a făcut-o conform principiului „decât liberal, mai bine bugetar”.

sursa foto: ObservatorBN

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata