spot_imgspot_img
AcasăPoliticăCarduri pentru 500 de membri ai PSD BISTRIȚA
spot_img

Articole noi

Carduri pentru 500 de membri ai PSD BISTRIȚA

Deputatul PSD Daniel Suciu, împreună cu Andrei Kozuk au început, în 2022, un proces de reorganizare a PSD Bistrița. În ultima perioadă, sute de persoane din municipiul Bistrița s-au înscris în Partidul Social Democrat, o parte dintre ei fiind prezentați public, pe panouri din oraș sau pe rețelele de socializare.

Astăzi în cadrul unui eveniment care a avut loc la Centrul Cultural Dacia, peste 200 de social-democrați au primit carduri de membri PSD. Până acum, aproape 500 de membri au primit carduri. La evenimentul coordonat de Daniel Suciu, care este și președinte executiv interimar al PSD Bistrița și de Andrei Kozuk, au participat președintele Consiliului Județean – Emil Radu Moldovan, deputatul PSD Bogdan Ivan și primarul comunei Lechința – Romeo Florian (secretar general al PSD B-N), Camelia Tabără – vicepreședintele CJ.

„Cea mai importantă calitate sau funcție în partidul nostru este cea de membru. Asumat, implicat și parte a unei echipe ce devine din ce în ce mai puternică. Astăzi, peste 200 dintre colegii noștri, mai vechi sau mai noi, au primit personal cardul de membru al PSD Bistrița, în total până acum aproape 500 au acest semn al apartenței la echipa noastră. Și nu e decât începutul. Iar eu nu pot decât să fiu mândru că sunt colegul lor și că munca noastră din ultimele luni dă roade. Dragi colegi, un mare MULȚUMESC fiecăruia!”, a transmis Daniel Suciu.

„Organizația Municipală PSD a fost mereu aproape de necesitățile comunității bistrițene și o componentă importantă a Echipei Faptelor, promovând principii și valori care să crească gradul de implicare în proiectele de dezvoltarea a judetului Bistrița-Năsăud. În cadrul întâlnirii din această seară, am avut bucuria să înmânez, alături de colegii mei Bogdan Ivan și Romeo Florian, noilor și vechilor membrii ai organizației PSD Municipiu, primele 500 de carduri de membru. Sunt sigur că împreună vom continua să facem fapte de care să beneficieze toți cetățenii județului nostru.
Felicităi, Daniel Suciu și Andrei Kozuk, pentru că ați reușit să construiți la Organizația Municipală, o echipă frumoasă, activă și implicată, care este pregătită să vină cu idei și proiecte inovatoare”, a transmis Emil Radu Moldovan, președintele PSD Bistrița-Năsăud.

„Am avut bucuria de a oferi împreună cu Președintele CJ, dl. Radu Moldovan, și coordonatorul Organizației PSD Bistrița, Daniel Suciu, carduri de membru la 500 de colegi mai vechi, dar și mai nou înscriși în organizația municipală. Îi felicit pe Daniel, pe Andrei Kozuk și pe toți colegii din organizație pentru modul în care au adus  efervescență în echipă! Pas cu pas, ne pregătim de victorie în 2024”, a transmis deputatul Bogdan Ivan.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata