spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieSpecialiști aleși din fiecare țară a Uniunii Europene au efectuat o vizită...
spot_img

Articole noi

Specialiști aleși din fiecare țară a Uniunii Europene au efectuat o vizită la Beclean pentru bune practici a proiectelor implementate din Fonduri Europene.

Comisia Europeană a avut azi la Beclean o vizită de studiu pentru bune practici a proiectelor implementate din Fonduri Europene. Astfel specialiști aleși din fiecare țară a Uniunii Europene, coordonați de către Alexander Ferstl – Head of Sector Communication DG Regio, Amaury Bisiaux (DG Regio), Maja Schussler (DG Regio), Vera Fairbrother (DG Regio) și Ovidiu Mărginean (ADR Nord-Vest) participă la seminarul “INFORM EU technical seminar on Communication in the CPR: taking stock, ideas for the future Networks and structures”, (Seminarul tehnic al UE privind Comunicarea în CPR: bilanț, idei pentru viitoarele rețele și structuri) care are loc în perioada 22-24 Martie la Cluj-Napoca și Beclean.

“Vizita de studiu de azi în orașul nostru vine ca urmare a proiectului “Servus, Beclean!” – „Europa în regiunea mea” – mobilitate urbană și alte facilități pentru comunitate create la Beclean cu bani europeni, fiind o inițiativă de la Bruxelles a Uniunii Europene. Mulțumim, Uniunea Europeană! Mulțumim, Comisia Europeană! Mulțumim, ADR Nord-Vest! Mulțumim tuturor celor care au încredere în proiectele de dezvoltare a orașului Beclean!”, transmite primarul Nicolae Moldovan.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata