spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieMesajul lui Vasile Șut către locuitorii din Tiha Bârgăului
spot_img

Articole noi

Mesajul lui Vasile Șut către locuitorii din Tiha Bârgăului

Dragii mei,

Știu că ne dorim cu toții o localitate curată și îngrijită iar noi, ca și autoritate locală, facem eforturi susținute pentru a avea o comună cât mai frumoasă. Este nevoie însă și de implicarea dumneavoastră, de aceea, vă rog să țineți cont de ultimele decizii luate de Consiliul Local Tiha Bârgăului și să vă implicați în realizarea lucrărilor de curățenie, întreținere și reparare a locuințelor dvs., a anexelor gospodărești, a porților și a gardurilor precum și a terenurilor pe care le dețineți.

Vă reamintesc că trebuie să asigurați curățenia și întreținerea permanentă a șanțurilor, podețelor și a spațiilor verzi (cosirea ierbii) atât în zona locuințelor cât și a terenurilor pe care le aveți.

De asemenea, trebuie zugrăvite și vopsite părțile exterioare ale clădirilor, înlocuite jgheaburile și burlanele degradate. Trotuarele aflate în dreptul proprietății dvs. trebuie și ele îngrijite, la fel ca și podurile, gardurile sau porțile din fața clădirilor pe care le aveți.

Nu sunt lucrări care să implice un efort considerabil din partea dvs. însă sunt detalii care fac diferența și care arată că Tiha Bârgăului este plină de oameni harnici și gospodari.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata