spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieSituație critica la Craiova: Doua persoane bolnave de COVID 19 au murit...
spot_img

Articole noi

Situație critica la Craiova: Doua persoane bolnave de COVID 19 au murit așteptând sa se elibereze paturi la ATI. Decesele de la cea mai mare unitate medicala din Oltenia au întrat în atenția Premierului

Situație disperata la spitalul din Craiova. Pentru ca nu mai sunt locuri în secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgenta, doua persoane infectate cu COVID 19 au murit în așteptând sa le vina rândul la tratament. Decesele s-au înregistrat în ultimele 24 de ore. 

Este vorba despre o femeie în vârstă de 83 de ani a fost adusă de rude la spital joi. Cat a așteptat sa se elibereze un pat la ATI starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid.  

A doua persoana a decedat vineri dimineață în aceleași condiții. 

În izolatorul Spitalului Județean de Urgenta Craiova mai sunt în acest peste 10 pacienți bolnavi care așteaptă eliberarea unui pat la ATI. Toate cele 20 de paturi pe care le deține în acest moment unitatea medicala, sunt ocupate. 

Decesele de la Craiova au întrat și în atenția Premierului României, Florin Cîțu care a declarat ca va demara o ancheta pentru a afla ce s-a întâmplat la spitalul din Craiova. 

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata