OK SHOPPING CENTER: Un proiect construit de bistriţeni pentru bistriţeni

0
232

OK SHOPPING CENTER, cel mai îndrăzneţ proiect al dezvoltatorului Marius Negrea, îşi aranjează ultimele piese pentru a fi gata de lansare.


Suntem mândri să anunţăm stadiul avansat al lucrărilor la OK SHOPPING CENTER, un proiect care își are rădăcinile în inima comunităţii bistriţene.


De la început, am avut un devotament ferm faţă de acest oraș și faţă de locuitorii săi, iar astăzi, ne bucurăm să vedem cum visul nostru devine realitate.


OK SHOPPING CENTER este un proiect construit de bistriţeni pentru bistriţeni. Acesta a fost sloganul de la care am plecat, care ne-a unit şi de la care nu ne-am abătut.
OK SHOPPING CENTER este rezultatul muncii intense a peste 500 de bistriţeni dedicaţi care şi-au unit forţele şi experienţa pentru a scoate din ruine o platformă de beton, pentru a da viaţă unui proiect ambiţios şi pentru a crea un loc autentic, dedicat familiilor şi comunităţii şi apropiat de inimile bistriţenilor.


Lucrând în strânsă colaborare cu comunitatea locală, am reuşit să implicăm peste 40 de firme din judeţ, de la furnizori de materiale şi servicii până la forţă de muncă. Peste 90% din lucrări au fost realizate cu pricepe locală şi încet de apropiem de finalizarea lucrărilor.


Ne dorim ca OK SHOPPING CENTER să reprezinte mai mult decat un simplu centru comercial, ci un hub al comunităţii, gândit şi realizat de bistriţeni pentru bistriţeni.
Conceput în două etape, la final va cuprinde o varietate de magazine, servicii, destinaţii sportive, spaţii de recreere şi peste 600 de parcări: un loc unde bistriţenii se pot întâlni, socializa şi se pot bucura de o experienţă autentică.
Ne angajăm să continuăm să lucrăm cu aceeaşi determinare pentru a finaliza acest proiect la un standard cât mai înalt şi să-l oferim comunităţii.


Pentru mai multe informaţii şi noutăţi, dar şi surprizele pe care le pregătim, vă invităm să ne urmăriţi pe paginile noastre de Facebook: OK Shopping Center Bistrita şi Consult Imobil SRL.

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.