spot_imgspot_img
AcasăSportTAEKWONDO WT: Patru medalii de aur și una de bronz pentru sportivii...
spot_img

Articole noi

TAEKWONDO WT: Patru medalii de aur și una de bronz pentru sportivii Gloriei 2018 la Cupa României de la Iași!

Două dintre acestea au fost obținute de Ștefan Gabriel Agrisan, una la juniori masculin – 78 kg și cealaltă la seniori masculin – 74 de kilograme.

La prima categorie i-a învins pe Szasz Menyhert (CSA Steaua București), Rareș Gradea (CS RedLinx Brașov) și Ștefan Nedelcu (CS Shim Jang Iași) iar la seniori masculin – 74 kg a câștigat meciurile cu Florin Racles (CS Botosani), Mario Cristian Nică (CS Dinamo București) și Nicolae Dogari (CS Kwan Cluj Napoca).

O medalie de aur a câștigat și Mario Raul Filip Muresanu, la seniori masculin – 68 kg. Sportivul nostru a câștigat în fața sportivilor Nicolae Sârbu (CS Shim Jang Iași), Alexandru Farcaș (CS Scorpion Apahida) și Alexandru Ciurusniuc (CS Reactiv București).

Și Ana Luiza Bindea a obținut medalie de aur, ea câștigând întrecerea națională rezervată categoriei juniori feminin – 52 kg. Sportiva Gloriei 2018 a câștigat meciurile cu Anamaria Cristescu și Patricia Gilea, ambele reprezentand CS Reactiv din București.

La rândul sau, Monica Petruț a urcat pe podiumul competitiei, la juniori feminin- 44 kg, categorie la care a participat pentru prima dată la puțin timp dupa ce a împlinit vârsta de 14 ani.

Monica a câștigat medalia de bronz, după o luptă pierdută în fața sportivei Iasmina Romande la Clubul Shim Jang din Iași.

Marius Muti, antrenor: ”Sunt foarte mulțumit de prestația sportivilor mei. Toți și-au atins obiectivul de a veni acasă cu medalii de la această competiție. Ne așteaptă la finalul acestei luni, două competiții internaționale foarte importante – Campionatul Balcanic de Taekwondo WT și Balkan Cup, ambele găzduite de Sarajevo. Mulțumesc tuturor celor care susțin disciplina olimpică Taekwondo WT.”

Totodată au înmânate certificatele de grad sportivilor Mario Raul Filip Mureșanu – centura neagră 2 Dan și Monica Petruț – centură neagră 1 Poom.

Cupa României la Taekwondo WT a avut loc în 11 și 12 noiembrie în Sala Polivalentă din Iași. La competiție au participat 734 de sportivi de la 39 de cluburi din 21 de județe ale țării.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata