spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieVIDEO - Petrică Farcaș director general al MIS GRUP: ”La Consiliul Județean...
spot_img

Articole noi

VIDEO – Petrică Farcaș director general al MIS GRUP: ”La Consiliul Județean avem oameni profesioniști și asumați, iar la primăria Bistrița avem oameni slabi și neasumați”.

După conferința de presă ținută de Radu Moldovan la inaugurarea a două tronsoane din DJ 173, Petrică Farcaș a fost interpelat de presă în privința proiectelor pe care le implementează în municipiul Bistrița.

”La Primăria Bistrița avem 5 proiecte. Sperăm ca toate proiectele să se închidă anul acesta. Cea mai mare problemă care o avem la Bistrița este Compartimentul Tehnic. Ceea ce la Consiliul Județean este cu totul altfel. Acolo (la primărie) întâmpinăm probleme de orgolii, de proiectare, probleme de neînțelegeri între instituții care se suprapun cu lucrări de apa-canal, electrice șamd. Sperăm să închidem proiectul de la pasajul Decebal. Așteptăm încă soluții de 6 luni”, a declarat directorul general al MIS GRUP.

Dacă de la primărie, primarul a spus că s-a găsit soluția tehnică, și pasajul va fi finalizat în 22 septembrie, Petrică Farcaș îl contrazice spunând că el nu a făcut o astfel de afirmație ci alții: ”Noi nu nu avem soluție la pasaj, de aia stăm acolo cu 3 utilaje mari, care produc costuri mari. Linia verde se închide, Școala Gimnazială nr 1, Colegiul Tehnic Grigore Moisil, iar la Colegiul Național Liviu Rebreanu în februarie, deoarece se așteaptă o licitație”.

Întrebat care este diferența în colaborarea cu Consiliul Județean și Primăria Bistrița, Petrică Farcaș a declarat: ”La Consiliul Județean avem oameni profesioniști și asumați, iar la primăria Bistrița avem oameni slabi și neasumați”.

În ceea ce privește plata lucrărilor, Petrică Farcaș a menționat că inclusiv deconturile merg foarte greu.

Mai multe puteți viziona în video-ul de mai jos

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata