spot_imgspot_img
AcasăDiverseCe sa iei in considerare cand iti amenajezi dressingul
spot_img

Articole noi

Ce sa iei in considerare cand iti amenajezi dressingul

O camera de dressing iti poate oferi multe beneficii. Unul dintre cele mai mari beneficii este spatiul imens de depozitare pe care ti-l ofera. Dar neavand solutii inteligente de amenajare si organizare, nu vei putea profita la maxim de potentialul dressingului tau.

Sistemele de organizare inadecvate (sau absenta lor) vor anula rapid beneficiile acestui spatiu de care ai parte. Inainte sa-ti dai seama, aceasta incapere va fi o mare dezordine, iar tu te vei simti coplesit de fiecare data cand vei pasi in ea.

​Foloseste sfaturile urmatoare pentru ca amenajarea dressingului sa fie usor de realizat si intretinut.

Opteaza pentru mobilier dressing la comanda.

Mobilierul este primul lucru la care trebuie sa te gandesti atunci cand iti amenajezi camera de dressing. Iar cel mai bine este sa optezi pentru mobila la comanda, facuta in functie de dorintele si necesitatile tale. In acest fel, vei putea avea parte de toate rafturile, sertarele si barele pentru umerase pe care ti le doresti. Un lucru alt important intr-o camera conceputa pentru imbracare este asigurarea spatiului pentru o oglinda de lungime completa – planificarea unei tinute se face intotdeauna mai bine in fata unei oglinzi.

Masuta de toaleta este esentiala.

Adaugarea unei masute de toaleta eleganta si a unui scaun contemporan va face camera multifunctionala si luxoasa. Principala consideratie pentru o astfel de piesa este iluminarea, lumina fiind intotdeauna importanta atunci cand se aplica machiaj. De aceea, aceasta optiune se potriveste cel mai bine unei incaperi cu lumina naturala.

O alta consideratie este depozitarea si accesul usor la bijuterii si accesorii. Pentru acestea, ai nevoie de o insula cu sertare superioare si cu acoperire din sticla. Oferind o vedere clara asupra colectiei tale de bijuterii si cu sertare pentru depozitarea curelelor, esarfelor si chiar a gentilor, o insula pentru dressing ar putea fi mai mult decat binevenita.

Stilul tau ar trebui sa dicteze designul dressingului.

Adapteaza-ti stilul vestimentar la stilul de design interior folosit pentru camera de dressing. Daca porti foarte multe haine vintage, de exemplu, un stil vintage ar putea functiona genial in dressingul tau. Adaugarea de piese de epoca, cum ar fi un suport pentru palarii sau un manechin, nu numai ca iti ofera spatiu in plus de depozitare, dar va da o nota de design aparte acestei incaperi.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata