Cine știe să conduce? Care se supără mai mare?

0
2299

În PSD BN nu este liniște deși ar trebui să fie având în vedere că PNL BN nu există.

De ce se întâmplă să-ți dai cu tesla, în loc să aștepți? Ne spune Heidegger: „Cel mai provocator lucru de gânduri în timpul nostru provocator de gânduri este faptul că încă nu gândim”

În filosofia politicii gândul că ești foarte bun crește exponențial cu vârsta. Alții au noroc pur și simplu, vorba cântecului: „cine are noroc, are”.

Așadar, cum zicea Puiu Călinescu: „Mamă, deapănă!”

Primarul Becleanului, Nicu Moldovan, a comandat un sondaj ca să vadă și ochii lui dacă PSD BN va câștiga presedinția Consiliului Județean cu actualul candidat desemnat încă de acum doi ani, Bogdan Ivan.

Surprize, surprize fără Andreea Marin, dar cu actualul președinte CJ, Radu Moldovan, pe primul loc, urmat de Nicu Moldovan și Bogdan Ivan.

Cum Radu Moldovan a declarat că este ultimul său mandat la CJ și se orientează spre deputăție de pe primul loc, pe cale de consecință Nicu Moldovan ar fi favorit pentru a candida la CJ. Într-o conferință de presă, Nicu Moldovan a făcut de câteva ori remarca „dacă se supără cineva”, ceea ce denotă faptul că se așteaptă la represalii. Că așa-i în democrație și nu degeaba partidul se numește social-democrat. Democrație, dar cu năbădăi, ambâț și orgolii.

Lumea s-a înghesuit să remarce că tot ceea ce se intâmplă acum în PSD este în beneficiul PNL BN. Care PNL BN? Ăla care nu există, care are „personalități”, vorba lui Nicu Moldovan, dar care este condus după principiul „partidul sunt eu”, adică Ioan Turc, primarul Bistriței.

„Bătălia” va fi decisă în organizație unde primarii vor decide.

Este, dacă vreți, ca războiul dintre Canada și Danemarca pentru o insulă de un kilometru pătrat. Rând pe rând reprezentanții celor două țări veneau și îndepărtau steagul celeilalte țări și-l ridicau pe al lor. La PSD BN este același steag!

În disputa Nicu-Radu, faimosul Nietzsche ar fi avut dreptate: „Nu sunt supărat pentru că m-ai mințit. Sunt supărat pentru că de acum nu te mai pot crede”. Culmea, au dreptate amândoi.

Există pe facebook un clip în care un cuplu „mai de Doamne ferește” este întrebat : „Cine știe să conduce? Care se supără mai mare?”. Chiar așa? Cine?

P.S. Bogdan Ivan stă liniștit ca ministru al digitalizării, iar Radu Moldovan se pare că s-a răzgândit și mai vrea un mandat la CJ.

Am depănat tot.

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.