spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, în Bistrița și alte cinci localități
spot_img

Articole noi

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, în Bistrița și alte cinci localități

Se întrerupe apa potabilă astăzi, în Bistrița, Orheiul Bistriței, Buduș, Budacul de Jos, Chiuza și Piatra – anunță Aquabis.

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 08 mai 2023, de la ora 10.00 până la ora 16.00 (estimativ) în localitatea Orheiul Bistriței – parțial.

De la ora 10.45 până la ora 17.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în comuna Budacul de Jos și satul Buduș. „Menționăm faptul ca avaria a survenit in urma operațiunilor de subtraversare realizate de firma care lucrează in zonă”, precizează Aquabis.

Începând cu orele 12.30 până la ora 18.00 (estimativ), se întrerupe apa în Bistrița, pe strada Alexandru Odobescu și străzile adiacente. 

De la ora 13.30 până la ora 16.00 (estimativ), se întrerupe apa în localitățile Chiuza și Piatra

De la ora 19:30 până mâine – 9 mai 2023 – orele 13:00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Jelna – str. Dealul Jelnei.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata