spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Străzi din Bistrița și Năsăud, fără apă potabilă astăzi
spot_img

Articole noi

Aquabis: Străzi din Bistrița și Năsăud, fără apă potabilă astăzi

Se întrerupe apa potabilă astăzi, 1 aprilie 2023, pe câteva străzi din Bistrița și din Năsăud, anunță Aquabis.

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 1 aprilie 2023, începând cu ora 14.30 până la ora 15.00 (estimativ) în municipiul Bistrița pe strada Muncelului (total) și Andrei Mureșanu (parțial).

De la ora 15.45 până la ora 21.00 (estimativ) se întrerupe total apa potabilă în Năsăud în zona blocurilor, Bulevardul Grănicerilor și străzile adiacente.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata