spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedImplant dentar cu dinti ficsi – Zambete fericite si seara masa la...
spot_img

Articole noi

Implant dentar cu dinti ficsi – Zambete fericite si seara masa la restaurant

Pierderea unuia sau mai multor dinti nu este doar o problema estetica, ci si o problema fiziologica. Presupune modificarea muscaturii si dictiei, deplasarea intregii dentitii, curbura dintilor si expunerea radacinilor acestora. Dintii care au fost localizati langa cei pierduti slabesc si in timp, pot incepe sa se rupa si sa cada. Pierderea dintilor in timp duce la o pierdere semnificativa a tesutului osos uman, la agravarea pliurilor nazolabiale si la scurtarea maxilarului inferior. Prin urmare, este foarte important sa fie restabiliti cat mai curand posibil. Un implant dentar cu dinti ficsi iti permite sa rezolvi toate problemele asociate cu pierderea dintilor si nu numai sa mentii un zambet frumos, ci si sa restabilesti complet functia de mestecat a maxilarului.

Dinti ficsi – o cercetare de multi ani

Implanturile cu dinti ficsi au ajutat deja multe zeci de mii de pacienti de toate varstele din intreaga lume. Ele iti permit sa corectezi orice, chiar si cele mai dificile situatii, atat cu pierderea unuia sau mai multor dinti, cat si cu absenta completa a dentitiei. In plus, acestea vor fi indispensabile si, daca se doreste, vor fixa in siguranta o proteza detasabila. Sistemul de implant cu dinti ficsi se remarca prin atentie in fiecare detaliu. Calitatea inalta a acestor implanturi este garantata de multi ani de cercetare clinica si mii de interventii chirurgicale cu rezultate pozitive pe termen lung. Acest lucru a permis companiei sa ofere o garantie pe viata asupra implanturilor din productia sa. Implanturile cu dinti ficsi vor ajuta la rezolvarea problemei dintilor lipsa chiar si pentru persoanele cu alergii la metale. Caracteristicile cheie ale implanturilor sunt designul lor unic, suprafata „Osseo Connect” si cea mai mare hidrofilitate. Un studiu realizat de experti demonstreaza ca implanturile cu dinti ficsi au o stabilitate primara extrem de ridicata in comparatie cu alte metode de implant. Acest lucru ofera o implantare rapida si garantia succesului.

Dinti ficsi compatibili

Un implant dentar este un surub care inlocuieste radacina unui dinte lipsa. Ca radacina unui copac. Este insurubat in maxilar si fixat in siguranta, creand o baza solida pentru instalarea unui dinte nou. Implantarea de inalta calitate este munca coordonata a mai multor specialisti: un chirurg implantolog, un ortoped si un tehnician. Utilizarea de catre specialisti a produselor de la diferiti producatori duce la incompatibilitati si nu garanteaza rezultatul. Exista producatori care produc intreaga gama de materiale de care au nevoie profesionistii pentru compatibilitate completa in toate etapele si un rezultat previzibil.

Un pacient cu absenta completa a dintilor, care a venit dimineata la clinica, zambeste fericit seara si merge la cina intr-un restaurant. Sistemul cu dinti ficsi ajuta la obtinerea acestui efect. Permite utilizarea maxima a osului existent fara a deteriora sinusurile si nervul alveolar. Pe maxilarul inferior sunt plasate 4 implanturi: 2 in zona frontala in unghi drept si 2 la un unghi de 35 de grade, ocolind canalele nervului mandibular. In maxilarul superior sunt plasate 6 implanturi: 4 in zona frontala in unghi drept si 2 la un unghi de 35 de grade fata de sinusuri. Implanturile cu dinti ficsi sunt perfecte pentru fixarea protezelor dentare.

Afla mai multe pe http://dentalprivilege.ro/fast-and-fixed-zambet-nou-in-24-de-ore/.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata