spot_imgspot_img
AcasăDiverseAQUABIS: Străzi din Bistrița, Năsăud și Sângeorz Băi, azi, fără apă
spot_img

Articole noi

AQUABIS: Străzi din Bistrița, Năsăud și Sângeorz Băi, azi, fără apă

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 27 martie 2023, începând cu ora 08.30 până la ora 14.00 (estimativ):

  • în localitatea NĂSĂUD pe str. Rahovei și M. Eminescu (parțial)
  • în municipiul BISTRIȚA pe str. CÂMPULUI – PARȚIAL

Totodată, în vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis întrerupe furnizarea apei potabile astăzi, de la ora 11.00 până la ora 19.00 (estimativ), în Sângeorz-Băi, pe str. Izvoarelor (parțial) și Cartierul După Borcut cu străzile adiacente – Total.

De la ora 16.00 până la ora 17.00 (estimativ), se întrerupe apa și în Bistrita, pe str. Cătinei.

Între orele 19.00 – 22.00, se sistează apa potabilă și pe str. N. Bălcescu din Bistrița.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.

Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata