spot_imgspot_img
AcasăEditorialSă nu-ți dai cu tesla în curaj, Ovidiu!
spot_img

Articole noi

Să nu-ți dai cu tesla în curaj, Ovidiu!

Un șef serviciu din Prefectura Bistrița-Năsăud, fost prefect, Ovidiu Frenț, și-a luat angajamentul că va demisiona dacă prefectul Mica Oprea își va da demisia. Această decizie, clamată public, fără să-l strângă cineva de…, a vrut să însemne un sacrificiu personal pentru un climat sănătos în instituție.

Prefectul Mica Oprea a cerut eliberarea din funcție. Inițial, bărbatul Frenț a spus că nu a văzut demisia. Ziar la negru a publicat o copie a acesteia înregistrată la Guvern. Bărbatul Frenț a folosit apoi stratagema „eliberarea din funcție nu este demisie”. Este ca si cum ai spune că la Facultatea de limbi aplicate se folosește și mâna. Ceva normal, dealtfel.

Acum, Ziar la negru îi pune la dispoziție eliberarea din funcție a prefectului Mica Oprea, semnată de primul ministru și publicată în Monitorul Oficial.

Bărbatul Frenț are onoare. Știm asta.

Demisie, eliberare din funcție, acceptăm orice.

Bărbatul Frenț are calități de a merge în privat, să nu mai spună lumea că este etern bugetar. El nu se uită de pe mal la unul care se îneacă. Nuuu, el îi descrie apa. Așa cum face și cu plecarea sa din prefectură.

Să avem încredere în cuvântul barbatului Frenț

. Are la purtător tot ce-i trebuie unui flăcău.

Nu-ți fie teamă, Ovidiu! Rar se întâmplă să-ți dai cu tesla în curaj.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata