Romeo Florian: Cetățenii din Chiraleș pot depune cererile în vederea racordării la rețeaua de gaze

0
112

Primarul comunei Lechința, Romeo Florian, a anunțat zilele trecute că furnizorul de gaz din Bistrița-Năsăud a obținut licența pentru furnizarea gazului și pentru punerea în funcțiune a rețelei de distribuție în localitatea Chiraleș.

Potrivit primarului Romeo Florian, cererile se descarcă de pe site-ul Delgaz-Grid Bistrița și se depun la sediul furnizorului. Cererile vor fi însoțite de copia Actului de identitate al solicitantului, Extras de carte funciară valabil – nu mai vechi de 30 de zile, Planul de situatie, amplasament al imobilului eliberat de Primăria Lechința, Planul de încadrare în zonă (extras din PUG), pe care îl obțin tot de la primărie și dovada achitării taxei pentru procesarea dosarului. Taxa se achită în baza facturii emise de Delgaz Grid după înregistrarea dosarului.

Dosarul cu cererea de racordare și documentele însoțitoare se pot depune direct la sediul Delgaz-Grid Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 53, prin email sau la sediul primăriei Lechința.

În această etapă a derulării proiectului, aproximativ 100 de familii ar putea fi racordate la rețeaua de gaz, urmănd ca în perioada următoare, proiectul să se extindă spre strada Primăverii din aceeași localitate. Investiția are valoarea de 2 milioane de lei și a fost realizată din bugetul Primăriei comunei Lechința. 

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.