spot_imgspot_img
AcasăSocialAlte 4 școli au intrat în concursul de colectare a deșeurilor ”Reciclezi...
spot_img

Articole noi

Alte 4 școli au intrat în concursul de colectare a deșeurilor ”Reciclezi pentru viitorul tău!”

Elevii din ciclul primar și gimnazial de la școlile din comunele Tiha Bârgâului, Măgura Ilvei, Căianu Mic și Școala Gimnazială ”Grigore Silași” din Beclean au fost foarte entuziasmați de ideea de a participa la acest concurs și de a câștiga o biciletă Mountain Bike, ori unul dintre cele 10 seturi de căști audio sau una dintre cele 10 boxe portabile oferite la fiecare dintre școlile participante. Până în prezent, 7 școli gimnaziale din județ au intrat în acest concurs prin care elevii sunt învățați și încurajați să colecteze selectiv deșeurile.

Le-am explicat și arătat copiilor cum se face separarea corectă a deșeurilor ca să poată urma acest exemplu și la ei acasă, am distribuit pliante informative cu informații detaliate despre colectarea din poartă în poartă a deșeurilor pe cele 4 fracții și i-am încurajat să participe într-un număr cât mai mare la acest concurs de reciclare.

Reciclarea deșeurilor este foarte importantă pentru viitorul nostru al tuturor, iar prin această acțiune sperăm să reducem poluarea mediului înconjurător cu deșeuri, sperăm să colectăm mai multe deșeuri reciclabile pentru a fi valorificate, precum și să economisim resursele planetei.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata