spot_imgspot_img
AcasăDiverseCircul Metropolitan București s-a mutat în Parcul Izvor
spot_img

Articole noi

Circul Metropolitan București s-a mutat în Parcul Izvor

Artiștii Circului Metropolitan București invită publicul la un program de vară cu spectacole pentru familie perfect adaptate spațiului în care vom juca până la sfârșitul lunii septembrie 2021. Sperăm ca cele 665 de locuri să fie suficiente pentru iubitorii artei Circului care sunt așteptați în Parcul Izvor-Metrou Izvor în unitatea mobilă/cort/chapiteau în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 11.00.

În acest sfârșit de săptămână, Circul Metropolitan București vă invită să vizionați – „Aventuri cu încurcături”, o comedie spumoasă în care vă veți întâlni cu două personaje cu greutate celebre în toate colțurile lumii. Timp de 90 de minute copiii de toate vârstele sunt invitați într-o călătorie imaginară prin mai multe ținuturi ale lumii, o călătorie pe parcursul căreia se vor întâlni cu personaje de poveste din care nu vor lipsi momentele cu cei mai buni prieteni ai omului: câinele și calul.

Muzica originală, efectele 3D, videoproiecțiile create special sunt celelalte ingredinte care fac din “Aventuri cu încurcături” un spectacol savuros destinat tuturor celor care iubesc fascinanta lume a Circului.

Informații despre program: www.circulmetropolitan.ro

Bilete online: https://www.entertix.ro/g/435/aventuri-cu-incurcaturi.html

E-mail: office@circulmetropolitan.ro

În continuare măsurile de protecție sunt obligatorii. Numărul de locuri este limitat, iar prezența spectatorilor este condiționată exclusiv de achiziția biletului precum și purtarea măștii.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata