spot_imgspot_img
AcasăAnchetăNorofert Group raportează o cifră de afaceri de 20 milioane lei și...
spot_img

Articole noi

Norofert Group raportează o cifră de afaceri de 20 milioane lei și peste 5 milioane lei profit net în primele nouă luni ale anului 2020

Norofert Group, principalul producător român de inputuri organice, raportează venituri consolidate de 20,4 milioane de lei în primele nouă luni ale anului 2020, o creștere de 258% față de aceeași perioadă a anului trecut și un profit net de 5,3 milioane lei, cu o creștere de 290%.

Trimestrul trei este de obicei cea mai dificilă perioadă a anului pentru noi, ca și pentru orice afacere din agrobusiness de altfel, fiind o perioadă în care sezonul de recoltare pentru grâu și rapiță se suprapune cu sezonul de vânzări pentru campania de toamnă. Din punct de vedere al producției, logisticii și finanțelor, este un trimestru foarte solicitant pentru întreaga companie. Anul acesta, pe lângă provocările obișnuite, am fost nevoiți să ne confruntăm și cu limitările cauzate de o pandemie globală, precum și de o secetă severă întâlnită în toată Europa. Dar, în ciuda acestui context dificil, datorită modelului nostru solid de business, la 30 septembrie deja ne atinsesem obiectivele pentru venituri și profit aprobate pentru întregul an 2020” a declarat Vlad Popescu, CEO Norofert SA.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata