spot_imgspot_img
AcasăAnchetăEducatoare la grădiniță, agitatoare în timpul liber! Loredana Baltă de la Dumitrița...
spot_img

Articole noi

Educatoare la grădiniță, agitatoare în timpul liber! Loredana Baltă de la Dumitrița a sărit la bătaie în primărie

Loredana Baltă s-a lansat proaspăt în politică după niște scandaluri prin Primăria Dumitrița, unde a vrut ca toate să i se ofere pe tavă. Candidează din partea AUR BN la scaunul de primar și se visează prima primăriță a comunei. Doamna Baltă are, totuși, o problemă și se comportă ca o mahalagioaică de la ușa cortului.

Aflată la un pas de alegeri, cu conștiința împăcată că nu are nici echipă și nici șanse de a câștiga, candidata AUR a recurs în ultima vreme la niște lucruri care niciunui candidat nu-i face o onoare, adică atacuri la persoană și a sărit la bătaie la angajații Primăriei Dumitrița.

De ce a ales politica?

Loredana Baltă a avut o intrare în politică cu heirupul, după ce a cerut primăriei din Dumitrița să-i facă dreptate între ea și un alt proprietar de proprietate privată. Mai exact, a mers la primărie să reclame că un vecin și-a construit un acoperiș desupra scărilor, iar toată apa i-ar intra ei în casă. Pentru asemenea lucruri ar trebui să rezolvi în alt mod situația, pentru că primăria nu poate intra pe proprietatea privată a omului. Din sursele noastre, cei cu care s-a scandalizat prima dată era o familie de bătrâni, amândoi având o stare de sănătate precară.

După acest episod din primărie, Baltă a făcut o alegere la cald și a decis să intre în politică.

Viața profesională

De profesie, Baltă este educatoare și lucrează la grădinița din Parcul Regele Mihai I din Bistrița, iar întrebarea care se pune este următoarea: Nu este un semnal de alarmă pentru părinți, directorul grădiniței, ba chiar și pentru conducerea partidului din care face parte, că a recurs la gesturi agresive într-o primărie și încă are grijă de niște copii?

Apropo, câteva surse ne-au indicat faptul că doamna candidat din partea AUR, la o conferință a partidului din care face parte, ar fi îmbrăcat copiii în galben și i-a scos la „manifestat”.

Amendată pentru că a sărit la bătaie în primărie

După episodul cu scările vecinilor, Baltă s-a prezentat de mai multe ori la sediul UAT Dumitrița pentru a reclama diferite inconveniențe, chiar dacă nu țineau de atribuțiile unității administrative.  Ba mai mult, dacă nu îi convine ceva, depune tone de plângeri la Poliție și hărțuiește oamenii pe care îi are în vizor cu controale.

Ce n-a spus dânsa despre ea este că stă cam rău cu nervii. Într-o zi, aflată într-o stare de nervozitate, Baltă s-a repezit la unul dintre angajații primăriei, într-un val de injurii și cuvinte care n-o înnobilează, încercând chiar să îl lovească. Lucrul ăsta nu îl presupunem, ci avem documentul care dovedește că Loredana Baltă a intrat în primărie, s-a luat la harță, a și filmat într-o zonă administrativă (tot împotriva legii) și a fost sancționată contravențional, încălcând Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Revenim cu încă o întrebare: Cine o ține pe Loredana Baltă acolo? Este acesta un comportament adecvat pentru o persoană care ar trebui să EDUCE copiii? Darămite să „păstorească” o comună.

Sursa foto reprezentativă: Facebook

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata