spot_imgspot_img
AcasăPoliticăGabriel Lazany: Vom reda strălucirea Stadionului Jean Pădureanu
spot_img

Articole noi

Gabriel Lazany: Vom reda strălucirea Stadionului Jean Pădureanu

Candidatul la Primăria Bistrița, Gabriel Lazany, care a demonstrat deja că poate gestiona proiecte mari, complexe, precum reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, are un nou proiect ambițios pentru oraș. Acesta promite să revoluționeze spațiile verzi ale orașului. Proiectul prevede transformarea Zonei Stadionului Jean Pădureanu, a Parcului și a Pădurii Codrișor într-un parc unitar, cel mai mare din Transilvania, destinat tuturor bistrițenilor.

Proiectul: O Oază Verde pentru Bistrița

„Avem astăzi unul dintre cele mai mici parcuri municipale raportat la populația orașului, aspect evidențiat de aglomerarea din zilele libere sau din serile de vară. De aceea, vom regândi toată zona, integrând stadionul și Pădurea Codrișor într-un spațiu unitar de petrecere a timpului liber. Odată acest proiect implementat, vom avea un spațiu generos și destinat tuturor bistrițenilor, de toate vârstele,” susține Gabriel Lazany.

Principalele caracteristici ale noului parc:

 1. Teren de Fotbal pentru Tineret cu Tribună de 3000 de Locuri:
  • Un nou stadion cu facilități moderne și capacitate de 3000 de locuri, care va încuraja dezvoltarea sportului de masă.
 2. Pistă de Alergare:
  • O pistă dedicată alergătorilor, care va oferi un spațiu sigur și bine întreținut pentru jogging și antrenamente.
 3. Scenă și Facilități pentru Concerte în Aer Liber:
  • Un spațiu special amenajat pentru concerte și evenimente culturale, aducând muzica și artele mai aproape de comunitate.
 4. Zonă pentru Skate și Bike:
  • O zonă modernă pentru skateboarding și pasionații sporturilor pe două roți, unde tinerii își vor putea exersa abilitățile în siguranță.
 5. Zonă de Promenadă pe Malul Râului Bistrița:
  • Alei pitorești de-a lungul râului Bistrița, ideale pentru plimbări relaxante și contemplarea naturii.
 6. Poduri peste Râul Bistrița:
  • Construirea de poduri noi pentru a facilita accesul direct în Pădurea Codrișor, integrând astfel mai bine zonele de recreere.
 7. Facilități pentru Sporturi Nautice de Divertisment:
  • Echipamente și infrastructură pentru sporturi nautice pe râul Bistrița, aducând o nouă dimensiune de divertisment în aer liber.
 8. Galerie cu Busturi ale Personalităților Sportive din Bistrița:
  • O galerie dedicată celor mai mari sportivi din istoria orașului, un tribut adus performanței și inspirație pentru tinerii bistrițeni.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud / Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 21240002 / Realizat de S.C. PR PE PÂINE S.R.L.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata