spot_imgspot_img
AcasăDiversePersoanele care abandonează deșeuri în natură vor fi identificate și amendate!
spot_img

Articole noi

Persoanele care abandonează deșeuri în natură vor fi identificate și amendate!

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud monitorizează permanent zonele predispuse abandonului de deșeuri în natură din județul nostru, pentru a preveni și combate acest fenomen.

În urma verificărilor de pe teren, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, au fost sancționate cu amendă persoanele T.I.V. și A.J. din localitatea Cușma, comuna Livezile, care au abandonat deșeuri în zona de ieșire din localitatea Cușma către Dealul Negru. Cuantumul amenzilor date a fost de 3.000 lei, respectiv 4.000 lei, conform prevederilor O.U.G 195 / 2005.

Suntem indignați și mâhniți de atitudinea lipsită de respect a unor concetățeni, care aleg să arate indiferență și nepăsare față de comunitatea din care fac parte și preferă să polueze natura cu deșeurile lor. În prezent, colectăm de la poarta casei toate tipurile de deșeuri, derulăm campanii de colectare a deșeurilor voluminoase și vegetale, răspundem prompt solicitărilor punctuale venite din partea cetățenilor cu privire la colectarea de diferite tipuri de deșeuri.

Vom continua acțiunile de verificare și control derulate de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și Jandarmeria Bistrita în tot județul nostru pentru a descuraja astfel de gesturi condamnabile.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata