spot_imgspot_img
AcasăDiverseProgramul de colectare a deșeurilor reciclabile, pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente,...
spot_img

Articole noi

Programul de colectare a deșeurilor reciclabile, pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente, în luna NOIEMBRIE 2023, începe de săptămâna viitoare!

Pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reciclabile în luna NOIEMBRIE este următorul:

08 NOIEMBRIE – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;

19 NOIEMBRIE – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;

22 NOIEMBRIE – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

Programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – în municipiul Bistrița și localitățile componente rămâne NESCHIMBAT, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de SÂMBĂTĂ.

ATENȚIE! Vă rugăm să NU MAI DEPUNEȚI deșeurile reciclabile la platformele de colectare cu containere semi-îngropate DIN ZONELE DE CASE! Colectăm de la poarta casei toate tipurile de deșeuri generate în gospodărie. Aceste platforme de colectare din zonele de case NU MAI SUNT DESERVITE de operatorul de salubritate Supercom.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele deoarece există recicpienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte. De asemenea, vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte.

Pentru TOATE localitățile din județ – puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor accesând site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata