spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Se întrerupe apa potabilă azi, pe câteva străzi din Bistrița, în...
spot_img

Articole noi

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă azi, pe câteva străzi din Bistrița, în Șintereag, Chiuza, Piatra

În vederea efectuării unor lucrări impuse pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea a furnizării apei potabile, astăzi 16 octombrie 2023, între orele 09.45 – 15.00 (estimativ), în Bistrița – pe strada Gării – TOTAL.

Între orele 13.30 – 16.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în Bistrița – pe străzile Compozitorilor, George Enescu, Constantin Brăiloiu, Calea Clujului și cartierul Viișoara – TOTAL.

Între orele 11.00 – 16.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitățile Chiuza și Piatra – TOTAL.

Între orele 12.30 – 17.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă și în Șintereag – parțial.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata