spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Noi străzi din Bistrița pe care se vor monta contoare de...
spot_img

Articole noi

Aquabis: Noi străzi din Bistrița pe care se vor monta contoare de ultimă generație

Continuă la Bistrița procesul de înlocuire a celor 11.000 de contoare clasice cu apometre electronice care oferă posibilitatea citirii de la distanță continuă – transmite Aquabis.

 În perioada următoare, străzile pe care echipele vor interveni pentru demontarea contoarelor vechi, respectiv montarea celor noi sunt următoarele:

  • Caraiman, Zerfirului, Apicultorilor, Cuza Vodă,
  • Horea, Cloșca, Crișan, Romană, Alexandru Mureșanu, Vasile Pârvan, Gavril Tripon,
  • Oituzului, Dimitrie Cantemir, Eroilor, Arțarilor, Livezi, Valea Căstăilor.

Simultan, o parte din echipe vor reveni la locațiile unde – din motive tehnice sau din cauza lipsei accesului la căminul de apometru – nu au reușit să schimbe contorul.

Rugăm pe această cale abonații care au primit înștiințări în poștă să ne contacteze pentru programarea procedurii de înlocuire a contorului”, transmite conducerea Aquabis.

Procesul de schimbare a apometrelor face parte din proiectul „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Bistrița – contorizare inteligentă”, care a fost demarat la începutul lunii iunie.

Pentru nelămuriri și informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0263 214 014 sau la numerele serviciului de dispecerat 0263 213 117 / 0372 742 478”, mai precizează Aquabis.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata