spot_imgspot_img
AcasăSportTENIS DE MASĂ :𝗜𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗦Î𝗡𝗚𝗘𝗢𝗥𝗭𝗔𝗡, vicecampioană europeană la dublu mixt U19!
spot_img

Articole noi

TENIS DE MASĂ :𝗜𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗦Î𝗡𝗚𝗘𝗢𝗥𝗭𝗔𝗡, vicecampioană europeană la dublu mixt U19!

Jucătoarea Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud și 𝗘𝗱𝘂𝗮𝗿𝗱 𝗜𝗼𝗻𝗲𝘀𝗰𝘂 (CSA Steaua) – ambii reprezentând România au jucat în aceasta seară finala Campionatelor Europene de Juniori din Gliwice (Polonia), în compania unei alte perechi din țara noastră – Elena Zaharia/Darius Movileanu.

În urma înfrângerii cu 3-0, Ioana și Eduard au devenit vicecampioni europeni, urcând în urmă cu puțin timp pe podiumul competiției pentru a fi recompensați cu argintul european.

Ioana și Eduard au avut un parcurs bun până în finală, trecând cu 3-0 în primii 64 de perechea suedeză David Byorkryd/Nomin Baasan, cu 3-1 în șaisprezecimi de finală de Jakub Goldir (Slovacia)/Matiunina Veronika (Ucraina) și cu același scor 3-1 de perechea din Spania – Daniel Berzosa/Silvia Coll.

În sferturi de finală, sportivii noștri s-au impus cu 3-0 în fața polonezilor Milosz Redzimski/Wiktoria Wrobel iar în semifinală cu 3-1 în meciul cu Marcel Blaszczyck/Zuzanna Wieglos (Polonia).

𝗔𝗹𝗲𝘅 𝗗𝗶𝗻𝗰𝗮̆, antrenor: ”Un parcurs bun și un joc solid al echipei mixte. Mă bucur că au ajuns în finală două perechi din România, acolo unde orice era posibil. Din păcate, Ioana și Edi au pierdut această finală, dar sunt sigur că își vor reveni până mâine când îi așteaptă o nouă semifinala atât în proba de dublu cât și în cea de simplu.”

Ioana Sîngeorzan continuă și mâine lupta pentru medalii, când joacă pentru calificarea în finală atât la simplu cât și la dublu feminin.La ora 11:40 este programată semifinala la dublu, unde sportiva noastră joacă alături de Nicole Arlia (Italia) împotriva cuplului din Polonia – Zuzanna Wielgos/Anna Brzyska, în timp ce semifinala la simplu se va disputa de la ora 13:10, Ioana urmând să o întâlnească pe Anna Hursey din Țara Galilor.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata