spot_imgspot_img
AcasăDiverseȘCOALA DE RECICLARE un nou proiect de educare și conștientizare conceput...
spot_img

Articole noi

ȘCOALA DE RECICLARE un nou proiect de educare și conștientizare conceput de ADI Deșeuri

ȘCOALA DE RECICLARE este un nou proiect de educare și conștientizare cu privire la importanța colectării separate a deșeurilor și a reciclării acestora, conceput de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și lansat astăzi în parteneriat cu Primăria Comunei Lechința, Liceul Tehnologic Lechinta, GreenPoint Management și Fepra, organizații de implementare a răspunderii extinse a producătorilor de ambalaje.

ȘCOALA DE RECICLARE își propune să încurajeze elevii din toate ciclurile școlare să protejeze mediul înconjurător și să se implice activ în reducerea poluării prin colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor.

Prin acest proiect, toate sălile de clasă ale Liceului Tehnologic Lechința sunt dotate cu pubele destinate deșeurilor reciclabile, pe 3 culori – galben pentru fracția din plastic / metal, albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton și verde pentru fracția de sticlă.

Prin această măsură dorim să reciclăm toate deșeurile generate în această instituție de învățământ.

În plus, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud va susține prezentări pentru toți elevii din această școală cu privire la importanța colectării selective a deșeurilor și a reciclării acestora și va organiza un concurs de colectare selectivă în școală.

Educația cu privire la protecția mediului și reducerea poluării prin colectarea separată a deșeurilor este foarte importantă pentru viitorul nostru, al tuturor, de aceea o mare parte din eforturile noastre de conștientizare și informare se adreseaza copiilor noștri.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata