spot_imgspot_img
AcasăDiverseElevii din 5 școli din județ au primit premiile din cadrul concursului...
spot_img

Articole noi

Elevii din 5 școli din județ au primit premiile din cadrul concursului ”Reciclezi pentru viitorul tău!”

Copiii s-au implicat în colectarea deșeurilor reciclabile și au adus la școală cantități impresionante! Premiile au fost pe măsura efortului lor – 105 elevi au fost premiați cu biciclete, boxe portabile și căști audio.

Scoala Gimnaziala Mariselu a adunat o cantitate totală de 6,3 tone de deșeuri reciclabile, iar câștigătorul bicicletei a fost elevul Abrudan Mario din clasa a V-a cu o cantitate de 1,3 tone.

Școala Gimnazială Livezile a adunat o cantitate de 4,2 tone de deșeuri reciclabile, iar câștigătoarea bicicletei a fost eleva Haruță Giulia din clasa a VIII-a cu o cantitate de 819 kg.

Școala Gimnazială Dumitra a adunat o cantitate totală de 5,9 tone, câștigătoarea bicicletei fiind Gavriloaie Andreea din clasa a IV-a cu o cantitate de 600 kg.

Ciclurile primare și gimnaziale ale Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Maieru au adunat 6,6 tone de deșeuri reciclabile, câștigătoarea bicicletei fiind Pădure Daria din clasa 0, cu o cantitate de 735 kg.

Scoala Gimnaziala Ilva Mare a adunat o cantitate totală de deșeuri reciclabile de 4,3 tone, bicicleta fiind castigată de Doboș Marian din clasa a III-a cu o cantitate de 1 tonă de deșeuri reciclabile.

Mulțumim cadrelor didactice pentru implicare în buna desfășurare a acestei activități!

Felicitări tuturor elevilor responsabili și prietenoși cu mediul care au participat la acest concurs!

Campionii reciclării din județul nostru ne demonstrează prin implicarea lor că împreună putem face Bistrița-Năsăud un județ mai curat!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata