spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Străzi din Bistrița și Orheiul Bistriței, fără apă potabilă astăzi
spot_img

Articole noi

Aquabis: Străzi din Bistrița și Orheiul Bistriței, fără apă potabilă astăzi

În vederea efectuării unor lucrări impuse pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile, astăzi 31 Mai 2023, începând cu ora 10.45 până la ora 16.00 (estimativ) în Bistrita, cartier Unirea pe strada Henri Coandă și străzile adiacente.

De la ora 12.30 până la ora 23.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Orheiul Bistriței – parțial.

Între orele 13.00 până la ora 19.00 (estimativ), se întrerupe apa în Bistrita, pe strada Colibiței și străzile adiacente.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata