spot_imgspot_img
AcasăDiverseLechința: cadre didactice din 4 țări, în vizită la Liceul Tehnologic Lechința
spot_img

Articole noi

Lechința: cadre didactice din 4 țări, în vizită la Liceul Tehnologic Lechința

Liceul Tehnologic Lechința, este parte dintr-un proiect Erasmus plus inițiat de către Instituto Compresivo Don Roberto Angeli, din Livorno, Italia.

Scopul acestui proiect vizează incluziunea și diversitatea privind toate aspectele educaționale, crearea unui mediu favorabil în vederea integrării optime a copiilor și îmbunătățirea procesului educativ în instituțiile preșcolare de învățământ, schimbul de experiență și de bune practici dintre parteneri punând bazele dezvoltării profesionale a cadrelor didactice.

Delegația a fost foarte bine primită î n comuna Lechința, edilul Romeo Florian fiind și de aceată dată aproape de școală, astfel că prin buna colaborare dintre administrația locală a Comunei Lechința și Liceul Tehnologic Lechința oaspeții vor petrece câteva zile pline atât la noi în județ, cât și în județele învecinate. Vor vizita diferite obiective, vor lua contact cu sistemul de învățământ, vor participa la ateliere de lucru și prezentări pregătite pentru această ultimă activitate din cadrul proiectului ”We are a big family” – Inclusive education in preschool institutions.

Fiecare țară și-a prezentat sistemele și metodele prin care se încearcă incluziunea copiilor cu nevoi speciale, sau aflați în situații dificile, fie din cauza unor dizabilități fizice sau mentale, fie a problemelor de ordin economic-social, etnic, sau familial.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata