spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, pe câteva străzi din Bistrița, Năsăud...
spot_img

Articole noi

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, pe câteva străzi din Bistrița, Năsăud și Buduș

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile azi, 24 aprilie 2023, începând cu orele 09:00 până la ora 15:00 (estimativ) în localitatea  Năsăud. 

Vor  fi afectate  total  străzile Zona blocurilor, Rețeaua Veche, B-dul Grănicerilor și străzile adiacente.

Între orele 12.30 – 16.00 (estimativ) se întrerupe apa potabilă în Bistrița , str. A. Mureșanu (Parțial), blocurile 10, 30 și alte blocuri din zona apropiată.

Pentru efectuarea unor lucrări impuse pe rețeaua de distribuție a apei, se întrerupe furnizarea apei potabile, între orele 10.00 – 13.00 (estimativ) și în localitatea BUDUȘ.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata