spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Localitatea Sâniacob, strada Mușcatei și străzile adiacente din Bistrița, fără apă...
spot_img

Articole noi

Aquabis: Localitatea Sâniacob, strada Mușcatei și străzile adiacente din Bistrița, fără apă potabilă astăzi

Se întrerupe apa potabilă astăzi, 15 aprilie 2023, parțial în localitatea Sâniacob, pe strada Mușcatei și străzile adiacente din Bistrița – anunță Aquabis.

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi , 15 aprilie 2023, începând cu ora 09.30 până la ora 17.00 (estimativ) în Bistrița, pe strada Mușcatei și străzile adiacente.

De la orele 20.40, până la ora 23:30, se sistează apa potabilă în localitatea  Sâniacob – parțial.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata