spot_imgspot_img
AcasăDiverseASOCIATIA COLECȚIONAR DE FAPTE BUNE A DĂRUIT PACHETE PENTRU COPII INSTITUȚIONALIZAȚI DIN...
spot_img

Articole noi

ASOCIATIA COLECȚIONAR DE FAPTE BUNE A DĂRUIT PACHETE PENTRU COPII INSTITUȚIONALIZAȚI DIN BUCUREȘTI!

Astăzi echipa Asociației Colecționar de fapte Bune, alături de compania Toneli Holding, prin reprezentanții săi doamna
Alina Răpan – Brand Manager, domnul
Florin Panfile – Director Comercial și domnul Mihai Căldăraru Omul faptelor bune în calitate de reprezentant al Direcției Generale de Asistență socială și Protecția Copilului București au împărțit 100 de pachete cu dulciuri, jucării și fructe pentru copii instituționalizați în Centrul de Plasament Cireșarii din cadrul Direcției Generale de Asistență socială și Protecția Copilului Sector 5.

Copiii au fost extrem de bucuroși de primirea pachetelor și în special, de vizita „iepurașului”, relatează revista click.

Nici de aceste sărbători, Asociația Colecționar de fapte Bune nu a uitat de copii instituționalizați.

Paștele este acea perioadă a anului în care ne uităm în jurul nostru şi vrem să ajutăm cât mai mult, ca şi persoanele cu mai puţine posibilităţi să se bucure de nişte sărbători frumoase.

„Ne adunăm cât mai mulţi, cumpărăm cadouri, mâncare, pentru a ajuta familii defavorizate. Tocmai de aceea, Asociația Colecționar de Fapte Bune a distribuit 100 de pachete pentru copii instituționalizați din București pentru a aduce fericirea în casele lor, chiar dacă pentru o scurtă perioada de timp”, a anunțat Florin Panfile.

„În prag de sărbători, trăind bucuria Învierii Domnului Isus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul”, spune Mihai Căldăraru Omul faptelor bune având calitate de reprezentant al Direcției Generale de Asistență socială și Protecția Copilului București.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata