spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Se sistează apa potabilă pe câteva străzi din Beclean și Năsăud
spot_img

Articole noi

Aquabis: Se sistează apa potabilă pe câteva străzi din Beclean și Năsăud

Se sistează apa potabilă astăzi, 3 aprilie 2023, pe strada Crișan din Năsăud, în Figa, Podirei și pe câteva străzi din Beclean, anunță Aquabis. 

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea apei potabile astăzi, 03 aprilie 2023, de la ora 09.30 până la ora 14.00 pe strada Crișan din Năsăud. 

De la ora 11.40 până la ora 16.00 (estimativ) se sistează apa potabilă în Beclean, pe strada Grigore Silași și strazile adiacente, precum și în localitățile Podirei și Figa.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata