spot_imgspot_img
AcasăDiverseCum decurg lucrările la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița
spot_img

Articole noi

Cum decurg lucrările la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița

Lucrările de reabilitare a Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița sunt în grafic, spune reprezentanții companiei MIS Grup, cea care se ocupă de acest obiectiv de investiții. 

”Lucrările de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița sunt în grafic, iar pe șantier e forfotă mare pentru ca elevii și profesorii să se întoarcă la cursuri cât mai repede, într-o clădire complet nouă, în care istoria va dăinui peste ani și ani!”, a transmis MIS Grup.

Lucrările de consolidare și reabilitare a Corpului A (corp liceu) de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița au început în luna octombrie 2020, cu o finanțare de aproximativ 38 de milioane de lei asigurată de Compania Națională de Investiții (CNI).

Toate cele 28 de săli de clasă și sălile de informatică vor beneficia de dotări IT și audio-video de ultimă generație, pentru a crea un mediu cât mai prielnic pentru toți cei care activează în cadrul unității de învățământ. De asemenea, toate spațiile vor fi dotate cu mobilier modern, sala de evenimente și amfiteatrele vor fi modernizate.

Reabilitarea corpului A al Colegiul Național „Liviu Rebreanu” întregește o serie de investiții care au avut loc aici și care au însemnat crearea unui campus – o clădire nouă pentru școala generală, o sală de sport la cele mai înalte standarde și un internat modern pentru elevi.

”Reabilităm și modernizăm o școală cu peste 100 de ani de tradiție, o școală de elită din județul Bistrița-Năsăud, este modernizată la cele mai înalte standarde pentru a oferi elevilor și profesorilor toate condițiile pentru a continua să exceleze”, a mai adăugat constructorul.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata