spot_imgspot_img
AcasăEvenimentCentrul Recreativ Legacy va fi inaugurat în prezența ministrului Marcel...
spot_img

Articole noi

Centrul Recreativ Legacy va fi inaugurat în prezența ministrului Marcel Boloș

Centrul Recreativ Legacy, construit de către Primăria Beclean cu ajutorul unei finanțări în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, în valoare totală de 22.709.102,47 lei, va fi inaugurat la data de 17 noiembrie, la eveniment fiind așteptat să participe și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș.

Obiectivul general al Centrului Recreativ Legacy îl reprezintă îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din orașul Beclean și împrejurimi prin dezvoltarea unor activități de petrecere calitativă a timpului liber, în special a persoanelor provenind din grupuri vulnerabile care vor beneficia de servicii gratuite din partea Primăriei orașului Beclean.

În cadrul Centrului Recreativ Legacy vor fi oferite programe de gimnastică aerobică, yoga sau fitness, programe de înot, programe de creație și alte sporturi recreative prin care să dezvoltăm abilități formative.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică și socială a comunităților defavorizate din regiunile urbane și rurale și amenajarea unui centru cu funcții recreative în orașul Beclean.

În vederea realizării Centrului Recreativ Legacy au fost executate ample lucrări de construcție a clădirii propriu-zise, lucrări de consolidare, lucrări de amenajare acces, lucrări de construire drumuri, lucrări de amenajare spații verzi, lucrări de amenajare pentru activități exterioare.

Centrul aduce multiple beneficii pentru sănătate prin intermediul tuturor activităților puse la dispoziția beneficiarilor, dar și pentru petrecerea timpului liber, oferind posibilitatea beneficiarilor de a practica înotul și celelalte activități pe tot parcursul unui an calendaristic (12 luni/an fără întrerupere).

”Toate aceste oportunități oferite de către Centrul Recreativ Legacy au creat o așteptare ridicată în rândul cetățenilor, care au primit acest proiect într-un mod foarte pozitiv, fiind unul de impact pentru comunitatea din Beclean. Cu toții au fost impresionați de toate elementele existente, de la arhitectura clădirii, la frumusețea estetică și dotările Centrului Recreativ Legacy.  Așadar, acest centru multifuncțional va îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor din Beclean și împrejurimi prin dezvoltarea unor activități de petrecere a timpului liber, în special a persoanelor provenind din grupuri vulnerabile prin oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică și socială a comunităților”, precizează Primăria Beclean.

Centrul Recreativ Legacy are amenajate următoarele dotări care includ activități ce sunt puse la dispoziția cetățenilor orașului Beclean și nu numai:

– Bazin de înot cu funcții recreative și de recuperare;

– Bazin de înot cu jocuri în apă;

– Bazin cu apă sărată;

– Zonă de relaxare ambientală;

– Sală pentru recuperare fizică;

– Săli pentru yoga;

– Sală de bowling;

– Sală de fitness;

– Sală de gimnastică cu terasă în aer liber;

– Ateliere creative;

– Spațiu expozițional;

– Spații verzi exterioare (6.800 mp);

– Locuri de joacă pentru copii;

– Mobilier urban în limita terenului.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata