spot_imgspot_img
AcasăEvenimentNEVERSEA 2022: Grasu XXL, Șatra B.E.N.Z, Ian, Culese din Cartier, Killa Fonic...
spot_img

Articole noi

NEVERSEA 2022: Grasu XXL, Șatra B.E.N.Z, Ian, Culese din Cartier, Killa Fonic completează line-up-ul scenei The Ark

Organizatorii celui mai mare festival de pe plajă din Europa, Neversea, anunță numele artiștilor care vor ajunge la cea de-a patra ediție a festivalului pe scena The Ark.

Ediția de anul acesta a festivalului Neversea vine cu o serie de personaje pentru scena care oferă, de fiecare dată, un mix de sound-uri multiculturale: trap, hip-hop, liquid, rap sau drum’n’bass.

„Folcloru-i oxigen pentru un popor asmatic!” este un vers cunoscut de fanii proiectului Culese din Cartier, care vor experimenta muzică pe bune pe scena The Ark.

Fanii breakbeat, reggae, trap și rap au scena lor în festivalul Neversea. Grasu XXL, Șatra B.E.N.Z, Paraziții, Killa Fonic, Șuie Paparude, Ian, Yny Sebi, AlbertNbN, Arkanian x Azrael x Zannidache, Oscar, Zo, Phunk B și DJ Wicked vor face show-uri live memorabile la cel mai mare festival pe o plajă din Europa.

Cea de-a patra ediție Neversea are loc în acest an între 7 și 10 iulie. Noi artiști vor fi anunțați în perioada următoare. Mai multe informații sunt disponibile pe www.neversea.com.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata