Respect pentru pacienții din România

0
167

“Norma de hrană din spitale va fi de minim 22 de lei/zi.

Fotografiile revoltătoare cu hrana pe care o primesc bolnavii din România nu rezolvă nimic, dar o #lege bună care să le asigure o hrană de calitate DA!

Astăzi am obținut rapoarte de adoptare în Comisiile de Sănătate și Administrație Publică! Este ultimul pas înainte de votul final din Plenul Parlamentului, care va avea loc săptămâna viitoare!

Este primul meu proiect legislativ, depus la începutul anului trecut și susținut de colegii din #PSD. Astăzi, pentru norma de hrană a unui bolnav se alocă 11 lei! Eu unul nu pot să concep cum poți din 11 lei să asiguri 3 mese pe zi plus două gustări unui pacient!

Da, este târzie adoptarea acestei legi! Din păcate a fost nevoie ca #PSD să ajungă la guvernare pentru a repara această nedreptate! Ultimii doi miniștri ai sănătății din partea USR, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă mi-au ignorat apelurile prin care le solicitam creșterea normei de hrană!

Îmi doresc ca după adoptarea acestei legi, niciun bolnav din România să nu mai primească mâncare, ca în poza!”, a transmis Bogdan Ivan Gruia.

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.