spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieCetățean din Chiuza a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate de...
spot_img

Articole noi

Cetățean din Chiuza a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate de inspectorii Corpului de control ADI Deșeuri aruncând deșeuri în zona Beclenuț

Acțiunile inspectorilor Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Poliția și Jandarmeria Română continuă să ofere exemple de oameni care nu înțeleg că abandonarea deșeurilor în natură este o formă foarte gravă de poluare a mediului în care trăim, ce afectează sănătatea și viața întregii comunități.

„Cetățeanul” N.S.I. din Chiuza a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate de inspectorii Corpului de control, aruncând deșeuri în zona Beclenuț in data de 21 martie 2022. Acesta a fost identificat de Poliția Română, iar ulterior „cetățeanul” a fost sancționat cu amendă de 10.000 lei pentru fapta sa reprobabilă.

Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud va continua acțiunile de control desfășurate în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud în tot județul, pentru a preveni și combate abandonul deșeurilor în natură.

Este absolut intolerabil, ca în secolul 21 să mai duci cu nonșalanță gunoiul la apă! Ori de câte ori vom surprinde aceste fapte, le vom sancționa cu fermitate.

Nu mai aruncați deșeurile în natură! Amenzile pentru această faptă sunt foarte mari.

Avem toleranță ZERO pentru cei care-și bat joc de natură!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata