spot_imgspot_img
AcasăSportTrei meciuri grele pentru Gloria 2018 în turneul de la Râmnicu Vâlcea!...
spot_img

Articole noi

Trei meciuri grele pentru Gloria 2018 în turneul de la Râmnicu Vâlcea! CSM, Brăila și Cisnădie – redute în lupta pentru Europa

În perioada 13 – 16 mai, la Râmnicu Vâlcea se va desfășura un turneu ce va conține etapele 22, 23 și 24 ale Ligii Florilor la handbal feminin.

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, ocupantă a locului opt în acest moment, se va întâlni cu trei echipe aflate în partea superioară a clasamentului.

Joi, 13 mai, Gloria se va duela cu ocupanta locului șase, Dunărea Brăila, începând cu ora 17:30. Meciul va fi transmis pe platforma Federației Române de Handbal.

Sâmbăta, 15 mai, Gloria va juca cu CSM București, echipă ce conduce clasamentul Ligii Florilor. Partida va fi transmisă pe TVR1 și va începe la ora 14:30.

Ultimul meci al echipei de suflet a bistrițenilor se va desfășura duminică, 16 mai, începând cu ora 11:00. Măgura Cisnădie este ultima redută a handbalistelor Gloriei, echipă sibiană fiind clasată în acest moment pe locul patru în clasamentul Ligii Florilor. Meciul va fi transmis în direct pe TVR2.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata