spot_imgspot_img
AcasăEvenimentVIDEO Cum se "sparge" o nuntă ilegală în Dolj. Zeci de petrecăreți...
spot_img

Articole noi

VIDEO Cum se „sparge” o nuntă ilegală în Dolj. Zeci de petrecăreți au dat darul de nuntă pe amenzi după ce au făcut live-uri pe Facebook de la nunta la care se aflau. Au apărut mascații

Oamenii legii au aflat de evenimentul privat de pe rețelele de socializare. Invitații făceau live-uri de la nuntă sfidând autoritățile locale. 

Așa au văzut polițiștii în timp real cum în comuna Catane din Dolj zeci de cetățeni se distrează, ignorând cu desăvârșire regulile de pandemie. 

Petrecăreții s-au trezit cu polițiștii și mascații peste ei în mijlocul petrecerii de nuntă. 

„A fost identificat organizatorul petrecerii în persoana unui bărbat de 35 de ani, din localitate, care a fost sancționat cu amenda în valoare de 15.000 de lei.

De asemenea,  politiștii au identificat 30 de persoane participante la evenimentul privat fiind aplicate 30 de sancțiuni contraventionale în valoare totală de 23.000 lei.

Totodata, verificarile  sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor participante în vederea sancționării contravenționale a acestora”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt Ipj Dolj. 

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata