spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieToleranță zero pentru dezinformare: a fost lansat primul mecanism oficial de...
spot_img

Articole noi

Toleranță zero pentru dezinformare: a fost lansat primul mecanism oficial de raportare a conținutului deepfake din România!

A fost lansată astăzi platforma #nofake pe site-ul Ministerului Digitalizării, la adresa https://www.mcid.gov.ro/nofake/

Puteți raporta conținutul deepfake de pe rețelele de socializare Facebook, Instagram, Google, YouTube și TikTok. Platforma va asigura analiza rapidă și transmiterea către platforme în termen foarte scurt, de până la 60 de minute, a cererilor care vizează falsurile digitale, conținutul denigrator, dezinformările și manipulările online, cu scopul eliminării.

Echipa mea din cadrul MCID va asigura permanența în preluarea cererilor în fiecare zi, inclusiv în weekend, în intervalul 08:00-22:00.

„Le mulțumesc partenerilor noștri din mediul privat – Google, Meta și TikTok – pentru eforturile de până acum. Au reușit să implementeze sisteme foarte eficiente prin care o parte substanțială din conținutul deepfake este blocat chiar înainte de publicare.” a declarat Bogdan Ivan Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata