Emil Radu Moldovan și Gabriel Lazany – ECHIPA COMPLETĂ

0
81

PSD intră în campania electorală pentru alegerile din 9 iunie cu o echipă redutabilă: Radu Moldovan la județ și Gabriel Lazany la municipiul Bistrița.

Radu Moldovan: Bistrița este o perlă a Transilvaniei, cu o bogată moștenire culturală și cu o comunitate plină de viață și de speranță. Și tocmai de aceea, cred cu tărie că merităm mai mult. 
„Bistrița pe mâini bune” nu este doar un slogan. Este un angajament ferm că, împreună cu Gabriel Lazany, voi lucra cu devotament și cu respect reciproc, pentru a face Bistrița să strălucească în toată splendoarea ei.
Această campanie este despre proiecte concrete și soluții reale. Este despre îmbunătățirea infrastructurii, despre dezvoltarea și menținerea unui sistem de sănătate la standarde moderne, despre promovarea sportului, a educației și a culturii, și despre fiecare dintre noi.
Haideți să punem ”Bistrița pe mâini bune” și să construim împreună un oraș de invidiat, de care să fim mândri. 

Gabriel Lazany: ”Bistrița pe mâini bune” este în primul rând despre noi, dragi bistrițeni, despre visurile și aspirațiile pe care le avem în fiecare zi. Pentru că merităm tot ce este mai bun.
Este despre noi, toți cei care trăim și muncim aici, care plătim taxe și impozite, care ne creștem copiii sau nepoții în Bistrița, în speranța că nu vor pleca departe, noi toți cei care păstrăm tradițiile și valorile noastre creștine.
”Bistrița pe mâini bune” este despre cum vom face ca proiecte așteptate de mult timp de bistrițeni, dar încă nerealizate, să facă din orașul nostru unul prosper și frumos, cu care să ne mândrim și în care copiii noștri să crească alături de noi.
Cei care s-au perindat pe la primărie au ignorat mâinile bune care i-au susținut să ajungă în funcție. Fie au uitat de toate promisiunile, fie, pur și simplu, nu au putut.
Trebuie să readucem decizia în mâinile bune ale orașului nostru. Ale dumneavoastră. Pentru că nu politicienii fac un oraș prosper și frumos, ci oamenii lui.

Material electoral comandat de: Partidul Social Democrat- PSD Org. Jud. Bistrița-Năsăud/ Realizat de PR PE PÂINE SRL /Codul de identificare al Mandatarului Financiar 21240002

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.