spot_imgspot_img
AcasăUltima orăSUPERCOM : S-a incheiat etapa de distribuire a pubelei verzi
spot_img

Articole noi

SUPERCOM : S-a incheiat etapa de distribuire a pubelei verzi

Supercom SA aduce la cunoștinta cetatenilor din Municipiul Bistrita (inclusiv localitatile componente) ca s-a incheiat etapa de distribuire a pubelei verzi, pentru colectarea optima a de$eurilor reciclabile din sticla, pe toate strazile. Aceasta distribuire s-a derulat in perioada 09 decembrie 2023 – 31 martie 2024, conform programului anuntat in prealabil.

Din motive obiective, o parte din cetatenii Municipiului Bistrita nu au intrat in posesia pubelei verzi, pentru ca nu au fost gasiti la domiciliu in perioada programata. Prin urmare, adresam o rugaminte catre toate persoanele, care locuiesc in zonele de case din Municipiul Bistrita și localitatile componente și care nu au primit pubela verde, sa vina sa ridice acești recipienti de colectare de la sediul Supercom SA – str. Drumul Cetatii, Nr. 11. Programul de ridicare a pubelei verzi de la sediul Supercom se face in intervalul orar 09:00 – 16:00.

Pubela verde se va ridica pe baza actului de identitate și a semnaturii olografe in procesul-verbal de predare / primire a pubelei verzi.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata